?

FAQ

Åldersgräns?

Det är ingen åldersgräns på evenemanget. Även barn är mer än välkomna.

Hur köper jag biljett?

Biljetterna säljs via AXS.com och du kan betala med de vanligaste betalkorten eller Klarna. I samband med biljettköpet kan du även välja att göra ytterligare en donation till insamlingen. Tänk på att hela biljettpriset + alla övriga intäkter går till välgörenhet.

Vilka är det som håller i Hela Sverige skramlar?

Det är flera av landets bokningsbolag som sluter upp för arrangera det här evenemanget tillsammans. Det är helt unikt! Alla medverkar utan att ta betalt och intäkterna går oavkortat till sex olika organisationer för deras arbete med att stävja en humanitär kris samt att främja mänskliga rättigheter och demokrati.

Vart går pengarna?

Biljettintäkterna går till sex olika organisationer i deras arbete att stävja humanitär kris samt främja mänskliga rättigheter och demokrati. Dessa organisationer är Internationella Röda Korset, Proliska, UN Women Sweden, Fight for Right, Civil Rights Defenders och The Media Initiative for Human Rights.

Dessa organisationer har valts ut med hjälp av utrikespolitiska experter i dialog med personer på marken och är en mix av internationella aktörer och lokala icke-statliga organisationer (NGOs).

Vanliga frågor inför evenemang på Avicii Arena?

Hos arenabolaget Stockholm Live, som driver Avicii Arena, hittar du svaren på de vanligaste praktiska frågorna inför ett besök på Avicii Arena https://stockholmlive.com/om-oss/faq-kontakt/

Har du frågor om biljetter?

Vid frågor om dina biljetter, kontakta biljettleverantören AXS så hjälper dem dig.
https://support.axs.com/hc/sv/articles/360018283540-Hur-kontaktar-jag-AXS-Sverige-